Azi vorbim tot despre invitațiile de nuntă. Acest articol este o continuare la cel anterior. Dacă nu l-ai văzut încă, îți recomandăm să arunci o privire asupra lui înainte de a-l citi pe acesta. Link-ul îl găsești aici. (Cuvântul “aici” o să fie hyperlink și o să punem link de la primul blog)

Te-ai ocupat de decor, muzică, foto-video, rochie, costum, iar acum a venit rândul să te ocupi de invitațiile de nuntă, însă te-ai săturat de banalele modele existente pe piață și dorești ceva mai deosebit? Cum spuneam și în articolul anterior, invitațiile de nuntă trebuie să conțină o notă din personalitatea ta și a partenerului. Dacă aveți gusturi total diferite, alocați mai mult timp, astfel încât să ajungeți la un rezultat pozitiv pentru amândoi și să vă reprezinte. Dacă există neînțelegeri, alegeți un model cât mai neutru, începând de la culori precum negru, bej, crem, albastru, și până la fonturi și elementele de design. Poți alege o formă deosebită, sau poți rămâne la forma clasică. Indiferent de ce alegi, trebuie să te asiguri că hârtia este de calitate și designul este de bun gust și armonios. Evită kitchul. Ce e mult strică, așa că dacă ai hotărât să alegi decupaje și texturi, ai grijă ca acestea să nu încarce prea mult invitația și să-i dea un aspect neîngrijit.

Să vorbim puțin despre culori. Chiar dacă de mici am fost învățați că albastru este pentru băieți, iar rozul este pentru fetițe, acest lucru este total fals. La bază, culorile sunt unisex. Ceea ce poate duce într-o zonă girly sau manly este modul în care le combinăm cu restul elementelor. Alege invitațiile în funcție de decorul pe care o să-l ai la nuntă. Nu-ți fie frică să încerci diferite combinații când vine vorba de culori, un verde pădure elegant te va cuceri indiferent dacă ești sau nu fan al acestei culori.

O nouă modă în materie de invitații de nuntă, este invitația din plexiglas. Da! Ai auzit bine. Scrierea pe plastic se face cu ajutorul tehnologiei UV și dă o notă premium acesteia. Se potrivește foarte bine asortată cu un plic într-o culoare rafinată, precum negru, bleumarin, verde smarald sau bordeaux, la care să adaugi un sigiliu personalizat. 

În ceea ce privește designul, poți opta pentru flori, forme sau diferite tipuri de frunze. Ai grijă să se păstreze echilibrul și să nu fie prea încărcată. Dacă sunt prea multe elemente de decor, textul pare înghesuit și își pierde din lizibilitate. O bordură elegantă sau câteva flori pe extreme sunt suficient pentru ca aceasta să arate bine și îngrijită. Nu trebuie să alegi doar dintre acestea. Spre exemplu, dacă tu și soțul/soția ta sunteți pasionați de mașini sau alte activități, puteți adăuga un element grafic sugestiv. Mai jos îți lăsăm 3 modele de invitații elegante,dar în același timp moderne.

Urmează ziua cea mare și vrei ca totul să fie perfect! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm ca fiecare detaliu să fie on point.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *