Echipa noastră

Despre Noi

La capitolul creativitate, echipa EF Events nu duce lipsă de idei! Lasă-ne să îți transformăm și materializăm toate visele! Tu trebuie doar să stai relaxat iar noi ne ocupăm de toate. Imaginația ta este limita noastră!

,,Imperfection is perfection to a beautiful perspective." - Mel Robbins

Filip George

DESPRE


Fire perfecționistă care înțelege că perfecțiunea vine din imperfecțiune. Acesta este primul lucru pe care pot să-l spun despre mine. Am învățat că oricât de minuțios ai planifica un lucru, indiferent că e vorba de evenimente, vacanțe și așa mai departe, ceva o să-ți pună piedici. Ca să evit neplăcerile, am reușit să dezvolt o nouă abilitate, și anume “adaptabilitatea”. Acesta este secretul meu! Sunt pregătit să fac față oricărei provocări, indiferent de mediu și condiții. Sunt adeptul lucrului bine făcut și am înțeles că detaliile fac diferența.

“Normal is not something to aspire to, it’s something to get away from.” – Jodie Foster

Eduard Dodoi

DESPRE


Fii diferit, altfel oamenii nu o să-și aducă aminte de tine! Acesta este principiul care îmi ghidează pașii. Ceea ce mi-a declanșat dragostea pentru evenimente este că nu am limite. Pot să dau frâu liber imaginației, barierele umane se ridică, iar cerul e limita! Îmi place să experimentez, îmi place să scot din anonimat, prin idei inovative, fiecare lucru pe care îl fac. Trăiesc fiecare clipă ca și cum ar fi ultima și profit la maxim de fiecare oportunitate, pentru a transforma toate momentele în amintiri prețioase.

SUNTEM CREATIVI!

La capitolul creativitate echipa EF Events nu duce lipsă de idei! Lasă-ne să își transformăm și materializăm toate visele în realitate! Tu trebuie doar să stai relaxat iar noi ne ocupăm de toate. Imaginația ta este limita noastră!

LUCRĂM ÎN ECHIPĂ!

EF Events este în primul rând o echipă. Ne bazăm unii pe alții pentru a crea cele mai frumoase și inedite momente pentru voi.

ORGANIZĂM EVENIMENTE DE IMPACT!

Orice idee ai, noi o punem în practică! Atunci când organizăm un eveniment, ne asigurăm că acesta este de impact. Îți dorești un decor inedit, o punere în scenă a dansului tău spectaculoasă? EF Events face toate acestea de efect!

TE POȚI BAZA PE NOI!

Stai liniștit și relaxează-te în timp ce noi ne facem treaba și îți punem visul în scenă! Te poți baza întotdeauna pe echipa EF Events!

Începe să îți planifici evenimentul!