Fekra

Single Blog

image description

Primul Articol

Din ce în ce mai multă lume are un blog. Unii, pentru că este la modă, alții, din curiozitate, iar noi, pentru că avem nevoie de el. Da, și nu suntem singurii.

Așa cum veți vedea, nu o să scriem foarte des, pentru că de-am fi avut o pasiune pentru scris, ne făceam scriitori, nu?!

Bun…Și ca să trecem la treabă, zic să vă împărtășim cum a luat naștere povestea asta, #efEvents, printr-un interviu pe care l-a acordat „f-ul” nostru (așa cum îl vom numi) revistei „Stop to Shop”, anul trecut.:

„Anul trecut (n.r. 2015) am pus bazele unui nou proiect, efEvents, alături de un bun prieten și coleg de breaslă, Eduard Dodoi. Am pornit pe acest drum, văzând că oamenii își doresc din ce în ce mai mult ca evenimentele lor să fie diferite. Și cum niciunuia dintre noi nu ne place să stăm doar și să observăm cu viața trece pe lângă noi, am zis „Hai să facem treabă, doar nu degeaba suntem deștepți, creativi, cu chef de viață și…uneori modești” (glumesc).

Așadar, în 2016, profesional vorbind, îmi doresc să cresc acest proiect, să facem mulți oameni fericiți prin evenimentele pe care le organizăm sau la care suntem invitați, iar în rest, sunt convins că ce va fi, va fi, pentru că trebuie să fie!” – Filip-George – eFevents

12715281_10207806017803820_8975735700941717567_n

În următorul articol vă vom povesti cum a luat naștere logo-ul nostru, din ciocolată! 🙂

  • SHARE
  • TWEET
  • PIN

Leave Comment